Utvalgt bilde Tradisjonelle hoteller - Tradisjonelle hoteller

Det er fortsatt flest overnattinger på tradisjonelle hoteller, og dette er en veldig god løsning enten du er på ferie eller på jobbreise. Et tradisjonelt hotell kan variere veldig mye i utseende og ekstratilbud, men hotellet er utstyrt med vanlige hotellrom.

Du kan leie enkeltrom, suiter og familierom, alt etter behov. De fleste hoteller tilbyr måltider, men noen ganger kan du velge vekk måltidene eller kjøpe dem som ekstraservice.

Post bilde Tradisjonelle hoteller Fordeler med tradisjonelle hoteller - Tradisjonelle hoteller

Fordeler med tradisjonelle hoteller

Fordelen med de tradisjonelle hotellene er at du vet at alt fungerer som forventet. Her finner du kokker, spisesal, roomservice og wi-fi, selv om sistnevnte kan koste litt ekstra noen steder. De tradisjonelle hotellene serverer ofte lokalmat, selv om mange også har frokostbuffet.

Store hoteller kan ha flere spisesteder i selve bygningen, selv om dette ikke er like vanlig i Norge som i andre land. På et tradisjonelt hotell får du en god og behagelig overnatting, du slipper stress og mas, og kan konsentrere deg om ferien eller jobben.

Post bilde Tradisjonelle hoteller Finnes overalt - Tradisjonelle hoteller

Finnes overalt

En annen stor fordel med de tradisjonelle hotellene er at de finnes over hele landet, fra Sørlandet og helt nord til Svalbard. De er åpne året rundt, men i høysesongen kan det lønne seg å bestille rom tidlig, i hvert fall dersom hotellet ligger på et populært sted.

Men selv om du er seint ute, kan det være andre hoteller i nærheten som har ledige rom, dersom du er litt fleksibel. Velger du et hotell litt utenfor de populære områdene, kan du til og med oppleve noe nytt og spennende.

Post bilde Tradisjonelle hoteller Bedre enn hytteferie - Tradisjonelle hoteller

Bedre enn hytteferie

Selv om mange nordmenn reiser på hytta i vinterferien eller påsken, er det faktisk enda bedre å dra på hotellferie. Da er det hotellet som lager mat og tar seg av alt det praktiske, og det gir deg mye mer tid til å nyte fridagene. Du slipper å hogge ved, du slipper å drasse med deg masse mat og utstyr, og du har lett tilgang til luksusopplevelser som boblebad eller badstu.

Hotellferie er dessuten mer miljøvennlig enn hytteferie. Har du hytte, er du dessuten mer bundet når det gjelder hvor du skal dra. Drar du på hotellferie, kan du besøke ulike fjellområder hver ferie, eller hvorfor ikke dra til kysten eller til et sted der det verken er skiturister eller stress og mas.