Sidebilde Om oss - Om oss

Velkommen til bloggen vår, der vi skriver om hoteller og overnattingssteder i Norge. Hos oss kan du finne informasjon om både tradisjonelle hoteller og moderne temahoteller.

Overnatting på hotell har veldig mange fordeler, og det aller beste er selvsagt at andre tar seg av det meste som skal gjøres. Dermed får du mye mer fritid enn dersom du er på hytta og må gjøre ting selv.

Vi forteller deg også mer om catering, room service og sesongspesialer som tilbys hos ulike hoteller rundt om i landet. I tillegg kan du lese om arrangementer og attraksjoner nær hotellene.

Stor variasjon

Norge er et veldig spennende ferieland, og ettersom landet er så langstrakt og variert, kan du oppleve utrolig mye forskjellig. Velger du hotellferie, kan du besøke nye steder hver gang du har fri.

Dra på hotellsommerferie eller weekendturer, alene eller sammen med familie. Venneturer og romantiske turer kan selvsagt også legges til hoteller, og gjerne til for eksempel et spa-hotell. Og hvorfor ikke legge din neste byferie til en norsk by? Det er ikke sikkert du trenger å dra til utlandet for å oppleve noe nytt.

Enkel bestilling

Internettet har både gjort det enkelt å finne ut mer om hoteller og spennende steder, og lettere å bestille hotellrom. Du kan klikke og bestille online, og dermed kan bestillingen gjøres akkurat når det passer for deg.

Hotellferie er forresten like fint når du skal på påskefjellet eller når du vil dra på fisketur eller fjellvandring. For det finnes virkelig et hotell for enhver smak her i Norge. La oss hjelpe deg å gjenoppdage Norge, som tross alt er ditt nærmeste ferieland.