Sidebilde Hvordan finne spennende hoteller - Hvordan finne spennende hoteller?

Vi kan ikke skrive om hvert eneste hotell i Norge. Det er i hvert fall ikke gjort i en håndvending, for det finnes mange hoteller. Noen er store og kjente, andre er små og ligger ute i distriktene. Hvis du leter etter noe unikt og spesielt, anbefaler vi derfor at du gjør et par søk på nettet for å finne spennende reisemål og hoteller.

Gode sider å søke på

Uansett hva du ønsker å gjøre i Norgesferien, bør du besøke nettsiden til visitnorway. Mange tror at denne nettsiden er beregnet på utenlandske turister, men de norske nettsidene til visitnorway er rettet mot nordmenn som vil feriere i eget land.

Her har du muligheten til å søke etter akkurat den typen ferie du ønsker deg, enten det er en aktiv ferie, en familieferie eller en kulturell ferie.

Escape.no er en annen nettside som gir deg tips til Norgesferie. Selv om denne nettsiden informerer om reiser over hele verden, vil du finne mange gode tips til ferieopplevelser i eget land.

Liker du fjorder, fjell og vill natur, bør du også besøke nettsiden til fjordtours. Søk etter opplevelser, årstid og hvilket område du gjerne vil besøke, og få gode tips til spennende reisemål.

Ikke følg strømmen

Selv om det er mange populære feriesteder i Norge, er det også mange fine steder som er mer ukjente. Hvis du vil ha en rolig ferie, uten altfor mange turister rundt deg, bør du velge steder som ikke får de store overskriftene.

Norge har veldig mye vakker natur også utenfor de berømte turområdene. Snakk med folk du kjenner, få tips fra venner og bekjente, eller bare reis til et sted på måfå. Ha et åpent sinn og be om tips fra lokalbefolkningen og hotellets ansatte, så oppdager du kanskje mange fantastiske opplevelser du ellers ville gått glipp av.