Utvalgt bilde Er hotellferie fortsatt populaert - Er hotellferie fortsatt populært?

Veldig mange nordmenn har egne hytter, bobiler eller campingvogner, så hvorfor skal du velge en hotellferie i stedet for hyttetur? Vel, hovedårsaken er at hotellet legger alt til rette for deg. I tillegg er det mye lettere å variere en hotellferie.

Du trenger ikke å dra til samme sted hver ferie. Noen velger også hotellferie fordi det er mer miljøvennlig enn å ha en egen hytte eller ferieleilighet. I tillegg slipper du å bruke tid og penger og verdifulle feriedager på vedlikehold av hotellet, slik du må med en hytte.

Post bilde Er hotellferie fortsatt populaert Hotellene er mer varierte - Er hotellferie fortsatt populært?

Hotellene er mer varierte

I dag er hotellene dessuten mer varierte, og du kan dermed velge alt fra luksuriøse spa-hoteller til camping eller overnatting i et fyrtårn eller i en trehytte. Du kan dra på ferie til en dyrepark eller familiepark, og overnatte på temahotellene i parkene. Barna kommer til å elske nærheten til de morsomme stedene.

Hotellrommene har selvsagt TV, og god internettdekning. Bruk frikveldene på hotellet til å lese, se på filmer eller spille favorittspillene dine på campeonbetmobil.com, slik at du kan koble helt av.

Nettspill er svært populært i alle aldersgrupper, og som voksen kan du prøve spill der du kan vinne ekte penger. Kanskje du til og med vinner nok til å betale for ferieoppholdet.

Praktisk og enkelt

Det mest praktiske med hotellferie er likevel at maten blir laget av andre, sengene blir rett opp før du kommer og du kan bare slappe av og la deg oppvarte. Dette er i hvert fall perfekt for en travel småbarnsfamilie, og hotellet kan derfor gjøre ferien mer avslappende enn dersom du skulle dratt på hyttetur eller bobilferie.

Da må du jo gjøre alt selv, og det kan bli mye mas, spesielt for mor. Hotellferien lar deg rett og slett tilbringe de verdifulle feriedagene sammen med barna, og tid sammen er den viktigste gaven du kan gi til barna.